Intro

22bet stortingsmethodes

22bet_deposit

De meeste gokkers en online casinospelers waarderen het grote aantal stortings- en opnamemethoden waaruit zij kunnen kiezen. Sommige consumenten hebben zelfs zoveel vertrouwen in bepaalde stortingsmethoden dat zij alleen sites gebruiken die met hun favoriete bedrijven samenwerken. Daarom verdient de exploitant van weddenschap22 lof. Omdat de site-eigenaar ervoor heeft gezorgd dat spelers toegang hebben tot de meest populaire betaalmethoden. Bovendien vindt u zelfs een aantal van de niche storting opties, zoals cryptocurrencies. De door 22bet gekozen betaalmethoden zijn betrouwbaar en snel. U vindt er de meest vertrouwde en meest gebruikte transactievormen ter wereld. De meest gebruikte stortingsmethodes door 22bet gebruikers zijn Visa en Mastercard. Zij worden gekenmerkt door eenvoud en snelle overdrachten. Stortingen via deze operatoren gebeuren bijna ogenblikkelijk. Voor de meeste stortingen op 22bet zijn geen extra transactiekosten verschuldigd. Als dat wel het geval is, worden ze tot zeer kleine hoeveelheden gereduceerd.

Een ander voordeel van de betaalmethoden bij 22bet zijn de stortingsopties en -limieten op de site. Stortingsopties bij 22bet zijn zowel traditionele banken als niet-bancaire elektronische portemonnees zoals PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. De bovenstaande methoden storten uw rekening bijna onmiddellijk wanneer u een overschrijving aanvraagt. De wachttijd duurt soms letterlijk minder dan 15 seconden. Hoewel de 22bet operator geen kosten in rekening brengt voor de bovenstaande betaalmethodes, moet je er rekening mee houden dat sommige bankoperators extra transactiekosten in rekening brengen voor internationale overboekingen. Daarom kan de overdrachtsbetaling variëren naargelang van waar u zich momenteel bevindt. Bij het betalen via Skrill accepteert de 22bet provider alleen stortingen die gedaan zijn via de e-mail die we gebruikt hebben bij het registreren voor een account bij hen. Zorg ervoor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als je bij 22bet hebt geregistreerd wanneer je Skrill gebruikt.

De belangrijkste stap is echter ervoor te zorgen dat uw account geactiveerd is. Anders zal het niet mogelijk zijn om een storting te doen. Vergeet niet betrouwbare informatie te verstrekken over uw woonplaats en persoonlijke gegevens en bevestig deze vervolgens met documenten. De maximale stortingslimiet bij 22bet hangt voornamelijk af van de instellingen van de bank of financiële instelling waar je geld stort. Het minimum stortingsbedrag, aan de andere kant, varieert van één tot 10 euro, afhankelijk van de betalingsmethode die u kiest. Het goede nieuws voor degenen die online portemonnees waarderen is dat 22bet stortingen via Neteller accepteert. Houd er ook rekening mee dat u verplicht bent uw geld op te nemen op dezelfde manier waarop u het heeft gestort. Dit betekent dat als je een storting doet met je Visa en geld wilt opnemen, 22bet het geld zal laten overmaken naar je Visa. We kunnen bijvoorbeeld niet met Visa betalen en dan opnemen met Neteller of Skrill.


Relevant nieuws