Intro

22BET Colombia

22BET Colombia is één van de bekendste wedkantoren die over de hele wereld actief is – ook in Colombia. Heeft dit merk een vergunning om in ons land te opereren? Wat onderscheidt deze bookmaker van anderen? Vind de antwoorden op deze en andere vragen in de review hieronder!

22BET Colombia – is het legaal?

22BET is een merk dat al dateert van 2007 met het initiatief van Betb2b.com, dat samen met 1XBET een van de bekendste bookmakers in Rusland was. Deze laatste heeft zelfs verschillende voetbalclubs gesponsord, waaronder Chelsea FC en Liverpool FC. 22BET Colombia is in 2018 opgericht op basis van een exploitatievergunning die de Curaçaose overheid aan de bookmaker heeft verleend (Curaçao eGaming nr. 8048). Op basis daarvan kunnen spelers uit Colombia niet alleen sportweddenschappen plaatsen in Colombiaanse pesos, maar ook in dollars en euro’s. Bovendien biedt deze bookmaker nieuwe spelers uit Colombia een welkomstbonus, waarover we u hieronder meer zullen vertellen.

22BET Colombia welkomstbonus

Nieuwe 22BET Colombia gebruikers kunnen, na registratie op de website van de bookmaker, rekenen op een welkomstbonus. Volgens de verzekering van de bookmaker op zijn officiële website, kan deze bonus oplopen tot 420.000 Colombiaanse pesos. Om deze te ontvangen, hoeft u zich alleen maar te registreren op de website van de bookmaker. Hiervoor hoeft u alleen maar minstens 18 jaar oud te zijn en over een geldig telefoonnummer en e-mailadres te beschikken. De bookmaker heeft de formaliteiten tot een minimum beperkt en vraagt zijn gebruikers niet om hun identiteitsdocumenten te verifiëren. Dankzij deze dienst kunnen gebruikers volledig anoniem weddenschappen afsluiten. Maar dat is nog niet alles – er zijn nog vele andere promoties voor de spelers in petto – b.v. vrijdag top-up bonus, bonussen voor verloren weddenschappen en nog veel meer.

22BET Colombia – gemakkelijk te navigeren, duidelijke website

Wedden is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De website van 22 BET Colombia is ontworpen met het oog op alle gebruikers, zodat hij duidelijk en gemakkelijk te navigeren is. Hoewel vertaalfouten tot voor kort een van de meest voorkomende klachten over de site waren, moet worden opgemerkt dat ze vaak voorkomen op andere websites van bookmakers, die op zo’n grote, wereldwijde schaal opereren als 22BET Colombia. Er zij echter op gewezen dat bij elke nieuwe versie van de site, de moderator probeert deze effectief te elimineren.

22BET Colombia – toegang tot weddenschappen en spelen van over de hele wereld

Dit is zeker het grootste voordeel van 22BET Colombia. Deze bookmaker biedt ruime toegang tot wedstrijden en weddenschappen – niet alleen uit Colombia, maar uit de hele wereld. Na registratie kunnen spelers ook toegang krijgen tot een online casino en pokerspellen. De meeste weddenschappen bij 22BET Colombia worden echter afgesloten op sportwedstrijden – volgens de bookmaker gaat het in 95% van de gevallen om voetbal.

22BET Colombia – flexibele inzetlimieten en snelle uitbetalingen

Een ander voordeel van 22BET Colombia is het inzet bedrag, dat flexibel is. Het bedrag varieert naargelang van de gekozen sport of competitie. De minimum inzetbedragen zijn laag, bijv. voor het UEFA Europees Kampioenschap is de minimum inzet slechts 800 pesos. Het is echter vermeldenswaard dat er voor de meeste spellen geen maximum inzetlimieten zijn, dus spelers kunnen elk bedrag naar keuze inzetten. Veel vrijheid wordt ook verstrekt door 22Bet Colombia aan haar spelers in termen van uitbetalingen. Het verdiende geld kan op elk willekeurig moment worden opgenomen – zowel door overschrijving naar een rekening als bijvoorbeeld in de vorm van cryptocurrencies. Dit alles maakt deze bookmaker in vele opzichten ongeëvenaard.


Relevant nieuws