Intro

22Bet Slovenië

Slovenië is een vrij ingewikkeld land, waar veel juridische oplossingen ontbreken en andere vaak slecht zijn. Wat de wetgeving inzake de legaliteit van alle soorten gokactiviteiten betreft, is het een van de meest restrictieve landen ter wereld. Op de lokale markt is het monopolie in handen van één bedrijf, dat uiteraard banden heeft met de overheid, en de wet op het onlinegokken is praktisch onbestaande. Hoe ziet dit er van dichtbij uit? Wat zijn de alternatieven? Waarom is 22Bet Slovenië het vermelden waard?

Hoe ziet de kansspelwetgeving eruit in Slovenië?

De Sloveense gokwetten zijn zeer restrictief. In feite is er op de stationaire markt waar u geld kunt storten voor een weddenschap slechts één legale bookmaker – Sportna Loterija, die een volledig monopolie heeft en al sinds 1996 bestaat. Uiteraard heeft de fiscus dankzij deze gang van zaken volledige toegang tot informatie over de afgesloten weddenschappen en eventuele winsten (en uiteraard de betaalde belastingen).

Wat de online activiteiten van bookmakers betreft, is de juridische situatie relatief ingewikkeld – het officiële Sloveense platform is natuurlijk degene die het monopolie op gokken in Slovenië heeft, maar afgezien daarvan zijn er geen contra-indicaties voor het gebruik van buitenlandse sites (die de juiste taal lokalisaties hebben), aangezien er geen relevante wetten zijn die op enigerlei wijze de juridische situatie met betrekking tot deze tak van gokken activiteit zouden kunnen stabiliseren. Sommige marktspelers hebben hun activiteiten in het land opgegeven, maar er zijn verschillende sterke merken op de markt, zoals 22Bet Slovenië.

Slovenië – de populairste online bookmakers.

Op de bookmakermarkt van het Balkanland bestaat niet zo’n grote verscheidenheid aan bookmakers als in Polen. Zoals in de vorige paragraaf vermeld, is Sportna Loterija de enige volledig legale entiteit die in deze bedrijfstak actief is, hetgeen zich tegelijkertijd vertaalt in de grootste populariteit onder de inwoners van dit land.

Maar omdat de natuur een vacuüm verafschuwt, kunt u op Internet een groter aantal weddenschapsaanbiedingen vinden, waarvan de meest herkenbare merken zijn:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenië

Wat onderscheidt 22Bet Slovenië van andere bookmakers in het land?

22Bet Slovenië heeft, niet zonder reden, in een zeer korte tijd (slechts drie jaar) een zeer solide positie op de lokale markt veroverd. Het is een van de beste opties in het zeer goklustige Slovenië, dat door verschillende voordelen wordt ondersteund:

  • 22Bet Slovenië heeft een van de grootste weddenschapsaanbiedingen op de markt – je vindt er zowel individuele sporten zoals tennis, biatlon of boksen als teamsporten zoals basketbal, handbal, volleybal, voetbal of ijshockey.
  • 22Bet Slovenia Bookmakers hebben een cadeau voor elke nieuwe gebruiker – 100% bonus op weddenschappen tot 122 Euro.
  • Een andere speciale aanbieding van 22Bet Slovenië is de vrijdag weddenschap verdubbeling (tot 100 Euro) of een zeer intrigerende oplossing in het geval van een slechte reeks in het wedden. Na 20 verliezen op een rij, krijg je de kans om elke inzet gratis te spelen – de storting kan $2, $5 of $10 zijn.
  • Betaalmogelijkheden – 22Bet Slovenië heeft meer dan tweehonderd methodes om kapitaal op je account te storten en je winsten op te nemen. Het brede scala van elektronische portemonnees omvat bijvoorbeeld PayPal. Het is ook mogelijk om uw account op de site te koppelen aan een creditcard.

Als u gebruik gaat maken van de diensten van 22Bet Slovenië onthoud – speel verantwoordelijk.


Relevant nieuws